luni, 29 decembrie 2008

Filme

Daca a venit vorba de muzic, torrenti. haideti sa vorbim umpic si despre filme. stiti ce trebuie sa ziceti, recomandari, genuri etc.

eu sunt fan filme, pap cam orice, daca as avea destul timp cred k m-as uita numai la filme. am vazut si seriale si anime-uri si de toate.
ceva recomandari
Legend of the fall
The count of Monte Cristo
The people vs Larry Flynt
Heat
Pride
Seven
Perfume - The storry of a murderer
Disturbia
Four Feathers
Bad Company
The Guardian
The Boodnock Saints

Seriale
Heroes
Gossip Girl
Californication
Prison Breack (Sezonul 1, si cam atat)

si ar mai fi multe pe care nu mi le amintesc, cand o sa mi le amintesc o sa va anunt.

Muzica

As vrea sa stiu cam ce genuri de muzica se mai aculta pe la noi prin ograda. spuneti, ce si cum, istoria voastra in ale genului. de ce. recomandari si toate cele. sa speram ca va descurcati.
eu, personal, ascult mai multe genuri, nu ma pot axa pe doar un anume gen, nu ma pot descrie fan al doar unui gen, ascult R&B, Hip Hop, Rock alternativ in general, mai ascult din an in an si ceva clasica, mai trance, mai electro, mai house, mai toate.

Ce se intampla prin lume

Astazi mi-a venit o idee, sa o incerc si pe asta, sa fie, poate, poate, cine stie. spuneti, care sunteti prin zona, ce se intampla pe la voi, oras, cartier chiar casa. spuneti anuntati, cine stie poate cineva se va folosi de aceste informatii. orice evenimente, concerte, spectatcole, sarbatori. spor la postat.

marți, 23 decembrie 2008

Bani, supravietuire

de ceva vreme incoace incerc sa dau si eu de ceva posibilitati mai usoare si mai rapide de a face bani. am incercat MLM-uri, si cam tot ce se gaseste pe internet si inafara lui. am un loc stabil de munca, dar asta nu ma ajuta sa imi finalizez toate telurile. acesti bani ma ajuta sa traiesc si cam atat. spuneti si voi. ati gasit ceva interesant, care sa aduca ceva banuti in plus? posibilitati, oferte, idei. astept raspunsuri.

duminică, 21 decembrie 2008

Torrenti

Un subiect care cred ca intereseaza pe toata lumea, torrenti. cam toata lumea îi foloseste. vrei o piesa, un film, ceva soft, orice pe acolo ajungi. bine mai sunt unii care scot de pe DC, dar majoritatea in aceeasi directie se indreapta. ce ziceti?
ce clienti folositi? aveti anumite site-uri pe care le folositi frecvent? sunteti multumiti de ceea ce este? ar trebui imbunatatit ceva?

Aparitia

Salut. Ma "intitulez" Calugar David - Alin, contine cratima :D. motivul pentru care am creat acest blog, vreau sa scriu ce vreau cum vreau si sa fie fara consescinte. m-am plictisit sa stau pe forumuri, sa pierd vremea aiurea, moderatorii sa ma atentioneze asupra faptului ca am postat cu prescurtari, acronime, diacritice etc.
subiectul blogului? orice pentru oricine. subiectele sunt nelimitate, deci, treceti la treaba.
What goes around