joi, 19 februarie 2009

PLM

bine...de filme nu vrea lumea sa discute, de muzica nu, de filme nu, de haine ... nu ma bag in discutii de genul:D. spuneti despre ce vreti sa dicutati mai ciufutilor =))

spuneti nu va fie rusine... de fapt ce sa mai spuneti ca nu spuneti nimic... vb doar eu si cu blonda pe aici mai intra ratonash... sau bulgarash... intrati postati... si injurati-ma ce PLM..

ce, vreti sa postez tampenii de genul Bravo Girl?

sau tampenii "porno"?

sâmbătă, 7 februarie 2009

Tate, buci, salam de cal

fratilor... dar perversa mai e lumea. acum stau si ma uit pe blogul meu si colegul se uita pe blogul sau. si vede acolo ce cautari are pe blog. tate, buci, salam de cal... bine ca mai sunt si cateva cautari mai de oameni seriosi dar .... doamne!!... a dracu' lumea asta.
mnah.... cred k am facut gresit acest blog, cu acest subiect ma refer. trebuia sa fac un blog despre discutii din domeniul sexului si mult mai vizitat ar fi fost.
ce ziceti? sa fac unul?

luni, 2 februarie 2009

Chestii

salut! o dat domnu' sa mai dau si eu un topic... obisnuiti-va.
deci ... chestii... ce vrea sa zica si idiotul asta ham?
ei bine, spuneti ce vreti voi, ce ati gasit pe net, ce v-a indignat, ce v-a placut, nush... orice. ce credeti ca ar interesa si ar place si la altii. spor.

asa sa va dau un exemplu... astazi, dupa ce am ajuns acasa, in casa noua, am facut cunostiinta cu unul dintre cei 5 baietii cu, care locuiesc, mi-am montat calcul si ce sa fac, imi verific mailul si imi sare in ochii un mail... YOUR TOP 500 ARTISTS OF THE
20TH CENTURY. am dat click si mnah... mai departe vedeti voi

linkul este aici

spor la postat.
What goes around