joi, 29 martie 2012

Soare sau ploaie si vant?

Acum 2 saptamani am avut primele "temperaturi ridicate" de anul asta. Mare nebunie, euforie, fericire... Ieeei, am scapat de frig, putem sta pe terasa, putem merge la iarba verde si peste putin timp un strand... Da de unde, a tinut o saptamana si iarasi au inceput vanturile, zile friguroase - nu mai putem sta pe terasa, nu mai mergem la iarba verde si gandul de a merge la strand s-a dus si el... acum parca vrea sa ploua, cand iasa soarele, cand e innorat. Nu imi place asa.

luni, 19 martie 2012

Sunt obosit. Vreau sa dorm, sa ma deconectez de tot. Dar nu-mi place. Oboseala, ce face ea? Te opreste din diferitele tale activitati, desi vrei sa continui nu poti, de ce? Fiindca esti obosit, fiindca ochii incep sa ti se inchida, incepi sa casti, nu te mai poti concentra si etc si etc. Ce frumos ar fi sa nu obosim, ce frumos ar fi sa poti sa faci ceea ce ai de facut fara intreruperi. Da, multi spun ca asa esti robot, ca trebuie sa te diferentiezi cumva de acesta, dar eu tot cred ca ar fi frumos.

sâmbătă, 10 martie 2012

se termina inca o saptamana, sunt din nou la munca, am fost si pe la scoala, am mai aflat ceva noutati... Un alt week-end in care nu se intampla nimic interesant, un alt week-end in care ne chinuim sa supravietuim... in asta s-a transformat viata romanului de rand, o continua lupta pentru supravietuire... Asa era si inainte doar ca mi se pare ca acest "camp de lupta" cu ale sale conditii se inaspresc din ce in ce mai tare...
Dar eu, ca tot omul de rand, plec capul si merg inainte, cu o anumita speranta pentru o viata mai buna si diferite mici tentative de a o imbunatati... voi?

sâmbătă, 3 martie 2012

a trecut, a inceput si... Pentru CE?

a trecut sesiunea, au aparut si rezultatele. Slava Domnului sunt integralist. A trecut prima zi de primavara, martisoare am impartit, ghiocei am vazut dar tot frig e. A inceput semestrul cu numarul II siiii CE? Ca scoala n-am prea facut, de baut am si exagerat putin, de munca nu mai vorbim ca e subiect tabu. dar cu speranta ca toate se vor imbunatati mergem inainte capul sus, spatele drept, cu mici probleme la coloana si-i dam sa sune.
What goes around