marți, 23 decembrie 2008

Bani, supravietuire

de ceva vreme incoace incerc sa dau si eu de ceva posibilitati mai usoare si mai rapide de a face bani. am incercat MLM-uri, si cam tot ce se gaseste pe internet si inafara lui. am un loc stabil de munca, dar asta nu ma ajuta sa imi finalizez toate telurile. acesti bani ma ajuta sa traiesc si cam atat. spuneti si voi. ati gasit ceva interesant, care sa aduca ceva banuti in plus? posibilitati, oferte, idei. astept raspunsuri.

3 comentarii:

  1. Sunt implicat de ceva vreme intr-un site, destul de interesant. este un site de genul Hi5, doar k ei te platesc sa inviti cat mai multe persoane pe site. pe deasupra mai este si elementul de socializare, oportunitati de afaceri etc. acum astept sa vad cum merge treaba.
    am uitat sa va zic, este gratis totul, nu trebuie sa platesti nimic. si au o singura conditie, sa te loghezi de 30 de ori intr-o luna, adica sa fi membru activ.

    linkul meu este:
    https://join.zenzuu.com/pintilie

    incercati, faceti-va cont si invitati-va prietenii

    RăspundețiȘtergere
  2. Ba... si io stau bine cu banii de numa... sa mor de mai stiu pe unde sa-mi parchez masinile... ca multe am... si cand dau sa cumpar ceva de la un magazin cu cardul... imi da eroare ca cica e prea plin =)) Mna... ata ete... sunt bogat tare... bine ca uneori nu am bani nici sa trec strada... sau sa ma cac la coltu blocului... da asta nu se mai i-a in considerare... Treaba cu MLM-urile... ii o idee... dar cea onlain doar. Singurul lucru care trebuie facut ii sa lucrezi... sa faci ce trebuie sa faci, dar la romani, hai sa fim seriosi. De exemplu eu :D Si eu sunt intr-o chestie de genu... MLM onlain... sooper tare daca lucrezi!!! Se ajunge la 5000$ pe luna... DACA LUCREZI!!! Is de ceva vreme inscris acolo... am facut un nimic... si primesc tot nimic! Asa ca oameni buni... fara munca poola bani!!! Ce sa-i facem daca mamele noastre nu s-au frecat cu presedinti, senatori, sau derectori... mnezo X( =)) V-am tzucat... mai vb :D PS: Scuzati cuvintele obscene, porno... cum draq vretz voi sa le numiti... dar is mai prost asa io de felu meu :))... plus ca is al draq de indragostit si amu imi mere gura singura... dejtele in situatie de fata =)) Ciao

    RăspundețiȘtergere
  3. mah stiu cum e, si eu sunt in aceeasi situatie... bani de ma dau afara din casa, ba chiar i folosesc pe post de hartie igienica, pacat k nu o pot face la coltul blocului din cauza lor. in legatura cu MLM-urile ai dreptate cam asa este. si eu nu lucrez nimic asa primesc si recolta.. vb aia.

    RăspundețiȘtergere

What goes around