duminică, 21 decembrie 2008

Torrenti

Un subiect care cred ca intereseaza pe toata lumea, torrenti. cam toata lumea îi foloseste. vrei o piesa, un film, ceva soft, orice pe acolo ajungi. bine mai sunt unii care scot de pe DC, dar majoritatea in aceeasi directie se indreapta. ce ziceti?
ce clienti folositi? aveti anumite site-uri pe care le folositi frecvent? sunteti multumiti de ceea ce este? ar trebui imbunatatit ceva?

4 comentarii:

  1. Salut... eu ma "intitulez" Tudor... dar mi se zice Baz Eu folosesc numai torrenti. Nu DC++, nu nu mai stiu eu ce... din cand in cand mai downlodez direct de pe net cu browser-ul. Din punctul meu de vedere e cel mai fain lucru posibil in domeniul asta, asta cu torrenti. E usor... practic... si downlodezi rapid. Programele cu care downlodezi nu iti mananca la resurse de nu-ti mai poti utiliza pisiul , deci e bine! Mie imi place...

    RăspundețiȘtergere
  2. pai da toata lumea le foloseste(aproape toata lumea) k sa nu le mai cumpere si uite asa infloreste pirateria asta digitala.
    Mai nou mai poti lua si tzeapa cu torrentii daca nu ai rabdare sa citesti comentariile facute de alti care l-au luat, mai iei cate un virus, 2,3 :).
    Kestia asta cu torretii si dc++ ii interesanta dar nu stiu cat de legala este.
    kestia ii ca nu toata lumea are bani de prostii si asa au aparut torrentii si lumea ii incearca dar ii in fond mie imi convine sa ii folosesc kiar daca stau cate 1 luna sa apara un film la o calitate decenta. UTORRENT

    RăspundețiȘtergere
  3. imi place baz, parca e reclama. tipule esti bun

    RăspundețiȘtergere
  4. pentru romanii interesati de torrenti, un site 100% romanesc, feederii sunt romani si cam toata lumea. viteza este maxima vitezei tale de downloada. incercati.
    bittorents.ro

    RăspundețiȘtergere

What goes around